semaforul.ro
 

cos de cumparaturi


Produse in cos

Nu aveti produse in cos!

Termeni si conditii

Conditii de utilizare

Bun venit la semaforul.ro.

Definire termeni:

Utilizator, vizitator: persoana privata care viziteaza sau utilizeaza serviciile semaforul.ro

Partener: firma sau persoana angajat al unei firme care utilizeaza serviciile semaforul.ro cu titlu necomercial, informativ

Partener comercial: firma sau angajat autorizat al unei firme care utilizeaza serviciile semaforul.ro ca urmare al unui contract comercial (publicitate) incheiat cu semaforul.ro

Cont de utilizator: cont de acces la anumite servicii ale semaforul.ro care presupune folosirea unui nume de utilizator si a unei parole

Tipuri de informatii prezente pe semaforul.ro

Informatia privind firme, produse, preturi sau conditii speciale de cumparare (rate, oferte, reduceri, promotii, etc) precum si descrierile de produse publicate pe semaforul.ro provin din doua categorii de surse:

* informatii publice preluate de echipa semaforul.ro din surse fara restrictii privind drepturile de autor (site-uri de producatori, comercianti sau furnizori de servicii)
* informatii de la partenerii comerciali provenite prin informare directa (partener comercial-semaforul.ro) sau prin site-ul semaforul.ro prin folosirea contului de utilizator alocat.

1. Limitarea responsabilitatii

Intreg continutul site-ului semaforul.ro este furnizat cu scop informativ. Deoarece informatiile publicate pe semaforul.ro provin din surse multiple asupra carora semaforul.ro nu are control, semaforul.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau garantie in ceea ce priveste acuratetea si integralitatea informatiilor furnizate in orice moment.
Vizitatorii si utilizatorii site-ului semaforul.ro sunt invitati sa contacteze producatorii, comerciantii, importatorii sau furnizorii de servicii prezentati in site pentru a obtine informatiile la zi.
semaforul.ro si partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al/in timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora.
semaforul.ro nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca acest site, serverele sale sau corespondenta electronica sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor, ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi.
Site-ul semaforul.ro include linkuri cu caracter informativ sau publicitar catre alte pagini web iar semaforul.ro nu este responsabila pentru continutul site-urilor care pot fi accesate prin astfel de link-uri.

2. Drepturi de autor

Numele, conceptul, sigla, grafica si elementele de grafica, precum si compilatia informatiilor prezente in semaforul.ro sunt proprietatea exclusiva semaforul.ro.
Codul software de orice natura precum si bazele de date care asigura functionarea site-ului semaforul.ro sunt de asemenea proprietatea semaforul.ro.
Textele altele decit cele care descriu produse sau servicii oferite de partenerii sau partenerii comerciali semaforul.ro sunt proprietatea semaforul.ro daca nu este specificat altfel.
Orice marci de fabrica, marci de servicii, marci colective, drepturi de design, drepturi de personalitate sau alte drepturi similare altele decit semaforul.ro care sunt mentionate, folosite sau citate in siteul semaforul.ro sunt proprietatea respectivilor posesori. Folosirea lor aici este pur informativa.

3. Termeni de confidentialitate

semaforul.ro se angajeaza sa asigure protectia datelor dumneavoastra personale cu rezerva stipulata la punctul 1 (virusi informatici sau activitati ilegale ale unor terti). Informatiile pe care ni le furnizati in mesaje sau prin formularele de inregistrare nu vor fi utilizate in alte scopuri sau transmise tertilor, decat cu acordul dumneavoastra.
semaforul.ro isi rezerva dreptul de a folosi date statistice legate de vizitatorii semaforul.ro si de a informa partenerii sai comerciali cu privire la aceste date, cu exceptia datelor personale. Adresele de e-mail furnizate de utilizatori, parteneri sau parteneri comerciali vor fi folosite pentru buletine informative periodice numai cu acceptul posesorilor. Corpul mesajelor va contine optiunea de dezabonare in orice moment. semaforul.ro nu va vinde, oferi sau face schimb de adresele de contact obtinute prin acest site. Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni va rugam sa ne contactati. Vom incerca sa va raspundem cu promptitudine.

4. Descrierile produselor si preturi

Preturile produselor prezentate pe semaforul.ro sunt exprimate in RON,EURO,DOLAR si au TVA inclus. semaforul.ro ca si partenerii sai comerciali, se straduieste sa publice informatii cit mai exacte. semaforul.ro actioneaza cu buna credinta dar nu poate sa garanteze ca informatiile sunt actuale, exacte, complete sau lipsite de erori.
Utilizatiorii sunt rugati sa contacteze furnizorii direct si sa confirme toate caracteristicile prezenatate in descrierea produselor de pe semaforul.ro inainte de cumparare.

5. Parteneri

Informatiile culese de semaforul.ro despre firmele si produsele/serviciile furnizate de acestea, si publicate pe semaforul.ro, au fost preluate de pe surse publice care nu au mentiuni legate de drepturi rezervate sau copyright. Aceste informatii sunt puse la dispozitia vizitatorilor fara un scop comercial si sunt publicate cu buna credinta.
Firmele care considera ca nu doresc sa fie prezentate in site sunt rugate sa ne contacteze iar informatia legata de ele (cu exceptia materialului editorial) va fi imediat inlaturata.

6. Utilizarea site-ului

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, utilizatorul se angajeaza sa respecte legile in vigoare si sa nu desfasoare activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; sa nu modifice, copieze, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduce sau creeze produse derivate sau sa foloseasca in scop comercial orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului.

7. Contul dumneavoastra

Fie ca sunteti partener, partener comercial sau utilizator inregistrat in semaforul.ro, sunteti responsabili de pastrarea confidentialitatii parolei de acces si a numelui de utilizator. semaforul.ro nu poate fi facuta responsabila de consecintele de orice natura derivate din accesul neautorizat datorat nerespectarii acestei prevederi.

8. Continutul furnizat de utilizatori sau parteneri comerciali

Utilizatorii pot (si sunt incurajati) sa publice pe semaforul.ro comentarii, anunturi, contributii, intrebari sau alt tip de continut. Acesta nu poate fi insa de natura defaimatoare, obscena, injurioasa, amenintatoare sau in vre-un fel ilegala la adresa unor terti. Este interzisa publicarea de text sau orice fel de material de tipul: atasamente care contin virusi informatici; publicitate comerciala alta decit anunturi de vinzari-cumparari sub titlu privat; scrisori de tip "lant" sau afaceri "piramidale".
Este interzisa folosirea de adrese de e-mail false si de a pretinde alta identitate decit cea reala.
semaforul.ro isi rezerva dreptul de a inchide orice cont semaforul.ro folosit abuziv, inclusiv de a bloca accesul de pe un anumit IP, fie el privat sau comercial (firme), in orice moment si fara notificare prealabila.
Partenerii comerciali sunt responsabili integral si fara exceptie de continutul publicat pe semaforul.ro (informatii continute in "Fisa de companie", descrieri de produse, preturi si conditii de cumparare si orice fel de alte informatii introduse folosind contul semaforul.ro sau transmise prin e-mail sau fax catre semaforul.ro)

9. Newsletterul semaforul.ro

Prin crearea contului de utilizator si/sau abonarea la newsletterul semaforul utilizatorii respectivi isi exprima acordul de a primi comunicari comerciale din partea semaforul.ro si a parternerilor acestuia. Pentru a nu mai primi newsletterul semaforul.ro exista disponibil un link de dezabonare in corpul mailului trimis catre utilizator.

10. Modificari

semaforul.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs.

11. Litigii

Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si semaforul.ro vor fi rezolvate pe cale amiabila sau, in caz de esec, prin competenta instantelor de judecata romane.

semaforul.ro
Site map - categorii | Termeni si conditii | Galerie foto | Anunturi Online - Adauga anunt | Reteta mea culinara | Teme pentru altii | Ceva acolo | Turism 4 you

deschide semaforul.ro